Monday, November 17, 2008

running to horizon


the other day, i went to see the ny city marathon for the first time. it was a bright chilly day, so i put on my sweater. it was a long walk for me. the marathon must be a little bit longer than the distance that i walked. mom told me that full marathon is 42.195 km. i am about 11 kg, so.... anyway, there were a lot of people watching and cheering for the runners.

my dad told me that he has run the marathon twice. very cool. he wants to do it one more time, so i offered to be a trainer for him. i can run for a few blocks very well, so i think i will be a very good trainer.

watching the marathon was such an uplifting experience. so i tried to ran back home, but there were so many ginkos on the street and i was so destructed. i will have to tell you my story about ginkos soon.

chubu walked: 5 times
chubu peed: 10 times
chubu pooped: 2 times

この間、ニューヨークシティマラソンを見に行ってきたがねー。マラソンを生で見るなんて初めてだったで興奮したね。天気はよかったけどでら寒かったなもー。だからぼくはセーターを着て出かけたんだに。マラソンの通りまでは遠かったから、ああ、マラソンってこんなに長い距離を走るんだなもーと思ってしみじみしたなも。アヤコがフルマラソンは42.195 kmだって言っとったね。ぼくの体重は11キロくらいだから、、、???ま、とにかくでーらたくさんの人がランナーたちを応援に来とったに。

アーロンは今までに2回マラソンを走ったことがあるらしいんだに。でらすごいがね!あと1回走りてゃーらしいわ。だからぼくがトレーナーになったげるって言っといた。ぼく、2、3ブロックならでら早く走れるからいいトレーナーになれると思うんだに。

マラソンってなんか心高ぶらせるものがあるなもー。だからぼくも家まで走って帰ろうと思ったんだけど、道にでらすごい数の銀杏が落ちとって、ついつい匂いをかいだりつまみ食いしてみたりしとって走れんかった。銀杏については一度ちゃんと語るつもりだからよろしくたのむんだなも。

今日の散歩:5回
今日のオシッコ:10回
今日のウンチ:2回

No comments: