Wednesday, April 29, 2009

working hard 働き者


i started my career recently. what kind of career? it's a secret! i'll write about it in a few month... so please come back to my blog often (what a great marketing strategy!). anyway, i went to work the other day with my parents. it was such a nice spring day. warm enough to be naked, i mean no jacket, and so sunny. it was very motivating! so i worked very very hard.

because of my work load, i didn't have any nap. napping is a very important part of my life! so i was getting so sleepy... i kept yarning and yarning. finally my mom held me and i fell asleep. it feels so nice to take a nap in her arms, but she always tells me how heavy i was. i'm only 24 pounds!

chubu walked: 5 times
chubu peed: 5 times
chubu pooped: once

ぼくは最近仕事を始めたんだに。どんな仕事だと思うー?それはまだ秘密なんだに!あと何ヶ月かしたらちゃんと報告するでねー。それまでちょくちょくぼくのブログ見に来てなも。(なんてうまいマーケティングなんだー。ぼくってすごい!)とにかく、この間ぼくはアーロンとアヤコと一緒に仕事に行ったんだに。すてきな春の日で、あったかくてコートもいらんかったし、日差しはぽかぽかしとって最高の天気だったね。よっしゃー、がんばって働かないかんがね!っていう気になったがね。

その日はでーら忙しくて、昼寝する時間もなかったんだに。フレンチブルドッグにとって昼寝はでーら大事なのにねー。でら眠くてあくびばっかりしとったら、ついにアヤコがだっこしてくれたもんでやっと寝れたんだに。アヤコはだっこが上手だで昼寝も気持ちよーくできるんだに。でもいっつもアヤコはぼくが重いって言う。たった12キロくらいしかないのに、失礼だなも!

今日の散歩:5回
今日のオシッコ:5回
今日のウンチ:1回

1 comment:

Anonymous said...

きゃわいいい~~~~!!!