Friday, May 2, 2008

i heart baseball 野球犬


i love baseball. baseball is such a fun sport to watch and play. in the states, i am a yankee fan, and in japan, i am a nagoya dragons fan. whenever i play baseball, i imagine myself as wonderful as ichiro, as awesome as jeter, as passionate as joba, and as eager as hideki. my dad went to see a yankee game tonight, so i am watching the same game on tv. whenever i watch baseball games, i want to eat cracker jack or some treats. (peanuts are bad for dogs.) i'm old-school.

i played baseball with mom while watching the game. a softball we have at home is too big for me to carry, but i love the challenge. the new kitchen floor is the perfect place to play baseball. i don't need a bat because i'm so good. (but i feel like i'm slumping tonight.) oh i have a good idea. there should be a puppy baseball just like puppy superbowl. i hope some scouts come and draft me someday.

chubu walked: 6 times
chubu peed: 6 times
chubu pooped: 2 times (very good ones. no more loose poops.)

野球が好きだー。野球って見るのもやるのもでら楽しいがね。ぼくは、メジャーリーグではヤンキースのファンで、日本のプロ野球では中日ドラゴンズのファンなんだに。野球するときはいつも、イチローのようにすばらしく、ジーターみたいに軽やかに、ジャバみたいに情熱的に、そして松井みたいに熱心にプレーする自分を想像しながらプレーするんだに。今日はアーロンがヤンキースの試合を見に行ったから、ぼくはテレビで同じ試合を見ることにした。野球見とるとなんかホットドッグとかおやつが食べたくなるだらー。映画にはポップコーンみてゃーなもんだね。

テレビで野球を見とる間、アヤコと一緒にプレーもしたんだに。うちにはあいにくソフトボールしかにゃーでね。ソフトボールは大きくてくわえれんのだけど、そこがまたいいんだなもー。ぼくは野球がでら得意だから、バットなんていらんもんね。でも今日はちょっとスランプかも。どっかのチームがぼくをスカウトに来てくれんかねー。プロ野球犬なんてでらかっちょいいがね!

今日の散歩:6回
今日のオシッコ:6回
今日のウンチ:2回。2回ともいいやつだった。

No comments: