Monday, June 16, 2008

musical talent 音楽の才能


at my uncle earl's house, i played the piano. did you know that i have some musical talent? i do, i do! piano is my favorite. i stood on my mom's lap and hit the keys. after the great great lunch that uncle earl cooked for us, i played some songs for everyone. do you want to know what songs i played?

"country road" by john denver, "take me out to the ball game", and "dawn valley" by tm network. very nice.

i wish the late basset hound montgomery was there singing to my piano. i never had a chance to meet him, but my mom always says that he was the best basset hound in the world. it is very cool that he could sing. i haven't discovered my singing talent yet, but maybe i should try. when i visit uncle earl next time, i will sing for him. thank you uncle earl for the wonderful afternoon.

chubu walked: 8 times
chubu peed: 8 times
chubu pooped: so many times due to the brown rice experiment

アールおじさんの家でピアノ弾いたんだに。ぼくに音楽の才能があるの知らんかっただらー?実はあるんでないのー。ピアノはぼくが一番好きな楽器なんだに。アヤコのヒザの上に立ってキーを叩くぼく!かっちょいいー。アールおじさんの作ってくれたでーらおいしいお昼ごはんのあとで、みんなのために何曲か披露したんだがねー。なに弾いたか知りてゃー?

映画『耳をすませば』から『カントリーロード』、メジャーリーグ中継でおなじみの『野球に連れてって』、TM NETWORKの『dawn valley』うーん、いい曲ばっかりだなもー。

でもピアノ弾いとる間、ずっと最近亡くなったバセットハウンドのモンゴメリーのことを考えとったんだに。モンゴメリーはアールおじさんの犬で、アヤコはモンゴメリーが大好きだったんだに。しかもモンゴメリーは歌が上手だったらしいんだなも。歌が歌えるなんていいなもー。ぼくはまだ歌の才能があるかわからんけど、試してみる価値はあるんでないのー?今度アールおじさんのところに行くときは歌も披露してみたいもんだなも。

今日の散歩:8回
今日のオシッコ:8回
今日のウンチ:でらいっぱいしたなもー。

No comments: