Sunday, April 27, 2008

sleepy face ネムネム顔


sunday is a sleepy day. especially a day like rainy day. i went to bed last night at 11pm, and i slept until 8:40am. wow i didn't go pee pee for almost 10 hours! this is great for my mom. she doesn't have to wake up so early to walk me. glowing up is a good thing.

last night, i did a video chat with my japanese grandparents. i sat in front of the computer and talked to them. i was so sleepy, but i did some tricks for them, too. they seemed to be very impressed. they talked to me in a japanese frog language that i don't know so well. i have to learn some words for them. i thought i look like my grandfather, big papi. does that mean he has a frog face?

chubu walked: 6 times (i went to some brooklyn boutiques with mom. i'm a fashion savvy boy)
chubu peed: 6 times
chubu pooped: 2 times

日曜日は眠い。とくにこんな曇り空の日はねー。昨日の夜は11時に寝て、朝8時40分までたっぷり寝たんだに。すごい!だって10時間近くオシッコに行かんかったってことだに。アヤコはうれしそうだったねー。だってもうでら早起きしてぼくの散歩しんでいいんだもんね。おとなになるっていいことなのかもしれんなもー。

昨日の夜は日本のじーちゃんばーちゃんとビデオチャットしたのだ。パソコンの前に座ってカメラをじっと見つめる。でら眠かったからこの写真みたいな顔だったけど、ちゃんと芸も披露したんだに。みんな感心しとったがねー。でもじーちゃんばーちゃんはかえる日本語でぼくに話しかけるから、もっとかえる日本語の勉強しないかんと思ったね。ちなみにぼくってちょっとじーちゃん(ビッグパピー)に似とると思うんだけど、ってことはじーちゃんはかえる顔ってこと?

今日の散歩:6回(アヤコの好きな洋服屋さんにも一緒に行ったんだに。おっしゃれー)
今日のオシッコ:6回
今日のウンチ:2回。ちょっと下痢ぎみだでよー、気をつけんとね。

No comments: